Retro helmen, motorbrillen & accessoires voor jouw auto, motor & brommer

Welkom bij dé specialist in retro helmen, motorbrillen en accessoires van de Benelux. Maar ook de Harley of chopper liefhebbers zijn bij ons op het juiste adres. Van pothelm specialist zijn wij gegroeid naar een echte helmen shop met retro helmen en pilotenmutsen, maar ook chopper helmen. We maken het plaatje graag compleet en hebben daarom bij elke helm én pilotenmuts een optie menu ontwikkeld zodat je zelf makkelijk kunt combineren met een motorbril of vizier. Daarnaast hebben we ruim 40 verschillende handschoenen en diverse andere accessoires.

Assortiment
Wij proberen ons assortiment zo uniek mogelijk te houden waardoor ruim 93% van onze producten nergens anders in de Benelux te vinden zijn. Bijna elke maand komen er nieuwe producten bij en struinen wij alles af om mooie producten van een goede kwaliteit toe te voegen. Nieuwsgierig geworden maar liever een product eerst komen bekijken en passen? Je bent van harte welkom in ons magazijn.
Mis je echt een product in shop? Laat het ons weten en wij gaan opzoek voor je.

Service
Heb je vragen over de maat, kleur of een model? Neem contact met ons op. Geen vraag is te gek voor ons team. Binnen 12 uur heb je persoonlijk antwoord op een email. Wij zijn daarnaast telefonisch 5 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur, maar we verrassen je graag door soms buiten de vaste tijden en dagen te telefoneren. We doen alles voor een tevreden klant. Ons hart gaat sneller kloppen als we onze producten op de weg tegenkomen! Benieuwd naar het bedrijf en ons fanatieke team? Bekijk eens de Over ons pagina.
Veel plezier met het shoppen!