Retro helmen, motorbrillen & accessoires voor uw auto of motor.

Welkom! Wat begon met de verkoop van pothelmen als helmen shop is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van retro motor, brommer - en autoproducten van de Benelux. Ook voor jouw Harley en andere choppers ben je overigens bij ons op het juiste adres. Eigenlijk zo'n beetje alles om de look compleet te maken voor het touren, dat is ons motto!
Zo hebben we diverse retro motorhelmen en brommerhelmen. Van jethelm voor de scooter tot Duitse motorhelm voor de chopper. Daar hoort natuurlijk een motorbril bij en laten wij nou het grootste assortiment motorbrillen van de Benelux hebben! Ruim 280 modellen van moderne motor zonnebril tot vliegeniersbril. Veel van onze helmen zijn te combineren met een vizier en/of zonneklep en dus ook daarvoor vindt u een ruime keuze. Bent u opzoek naar retro accessoires voor de oldtimer? Dan zijn onze pilotenmutsen wat voor u, eventueel te combineren met een paar autohandschoenen. Naast autohandschoenen hebben we ook vele motorhandschoenen voor zowel zomer als winter maar ook retro én modern.
Ook allerlei accessoires voor tijdens het touren mogen niet ontbreken natuurlijk.

Wij proberen ons assortiment zo uniek mogelijk te houden waardoor ruim 93% van onze producten nergens anders in de Benelux te vinden zijn. Bijna elke maand komen er nieuwe producten bij en struinen wij alles af om mooie producten van een goede kwaliteit toe te voegen. Nieuwsgierig geworden maar liever een product eerst komen bekijken en passen? Je bent van harte welkom in ons magazijn.
Mis je echt een product in shop? Laat het ons weten en wij gaan op zoek voor je.

Service

Heb je vragen over de maat, kleur of een model? Neem contact met ons op. Geen vraag is te gek voor ons team. Binnen 12 uur heb je persoonlijk antwoord op een email. Wij zijn daarnaast telefonisch 5 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur, maar we verrassen je graag door soms buiten de vaste tijden en dagen te telefoneren. We doen alles voor een tevreden klant. Ons hart gaat sneller kloppen als we onze producten op de weg tegenkomen! Benieuwd naar het bedrijf en ons fanatieke team? Bekijk eens de Over ons pagina.
Veel plezier met het shoppen!