Over ons - Pothelm.nl en het team

Hoe het begon

Pothelm.nl bestaat dit jaar alweer 7 jaar. Ooit begonnen als handeltje door Guido vanaf z'n zolderkamer met een paar pothelmen, omdat hij zelf gek was van oude brommers. Na een paar jaar leerde hij Coen kennen die het na een paar jaar overnam, omdat Guido op wereldreis zou gaan en het "handeltje" anders maar stil zou liggen. 

En nu?

De laatste jaren is Pothelm.nl flink gegroeid met niet alleen maar pothelmen, maar ook andere helmen, motorbrillen, handschoenen en vele accessoires. Elk jaar zal het assortiment weer verder uitgebreid worden met producten die niet of nauwelijks in Nederland of België verkrijgbaar zijn, eigenlijk alles naast jouw voertuig om het plaatje compleet te maken! Naast de uitbreiding aan producten, is het team uitgebreid. Coen werkt niet meer alleen in het bedrijf, er heeft zich een fanatiek team ontwikkeld.

Overigens komt Guido nog regelmatig poolshoogte nemen van het bedrijf, als hij niet weer in het buitenland zit!

Leuk verhaal, maar wie werken daar nou? Wij presenteren je:


Coen, eigenaar & inkoop
Maakt graag jacht op nieuwe producten voor de shop. Overdag soms te vinden met een krantje in de hand en de benen op het bureau, maar is ook tot in de late uurtjes in het weekend opzoek naar nieuwe producten. Struint het complete internet af en vindt in de gekste landen soms nieuwe producten. Kan intens genieten van een mooi en goed product.

Delon, fotografie & grafisch
Kan eigenlijk net zo genieten van een mooi product als Coen. Delon zorgt er graag voor dat het ook goed te zien is d.m.v. foto's en andere mooie plaatjes. Heeft zich ontwikkeld tot een ware product fotograaf, maar heeft nog weleens ruzie met alles wat chroom of spiegelend is. Gelukkig lacht hij altijd, mocht je hem herkennen in de reflectie!

Anna, mevrouw schoonmaak
Deze dame zorgt ervoor dat alles weer netjes en schoon is elke week. 3 van die drukke heren kunnen er natuurlijk een zootje van maken. Ook het magazijn wordt door haar verzorgd dus je zult niet snel een stoffig product ontvangen! 

Nu je over ons team hebt gelezen snap je ook dat de klantenservice en producten zo hoog gewaardeerd worden met ruim een 9. Lees de reviews er hier gerust eens op na.
Dit team van vakidioten bij elkaar zullen er voor zorgen dat jouw tour beleving compleet wordt!

Heb je tips, opmerkingen, klachten of wil je graag vertellen foto's laten zien van je nieuwe voertuig?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsgegevens
Hieronder vindt u de benodigde bedrijfs -en betalingsgegevens. Bij een bestelling via onze webshop heeft u de onderstaande gegevens niet nodig, deze worden automatisch gegenereerd door het systeem.

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel gevestigd aan:
Pothelm.nl
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo

Het kantoor en magazijn van Pothelm.nl is gevestigd op de Herinckhavestraat 5, 7557 JJ Hengelo.
Je bent van harte welkom om langs te komen, bel of email wel even of er iemand is. We zijn er altijd op afspraak.

Wij zijn daarbij elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar op: 074-7002162
Emails worden binnen 12 uur persoonlijk beantwoordt.


Onze overige gegevens zijn:

Naam: Pothelm.nl
Email: [email protected]
KvK: 50283995
BTW nr.: NL125967494B01
Bank: ABN Amro
T.n.v: Pothelm
Rek. nr.: 82.96.10.804
IBAN: NL92ABNA0829610804
BIC: ABNANL2A