Over ons - Pothelm.nl en het team

Hoe het begon

Pothelm.nl bestaat dit jaar alweer 7 jaar. Ooit begonnen als handeltje door Guido vanaf z'n zolderkamer met een paar pothelmen, omdat hij zelf gek was van oude brommers. Na een paar jaar leerde hij Coen kennen die het overnam, omdat Guido op wereldreis zou gaan en het "handeltje" anders maar stil zou liggen. 

En nu?

De laatste jaren is Pothelm.nl flink gegroeid met niet alleen maar pothelmen, maar ook andere helmen, motorbrillen, handschoenen en vele accessoires. Elk jaar zal het assortiment weer verder uitgebreid worden met producten die niet of nauwelijks in Nederland of België verkrijgbaar zijn, eigenlijk alles naast jouw voertuig om het plaatje compleet te maken! Naast de uitbreiding aan producten, is het team uitgebreid. Coen werkt niet meer alleen in het bedrijf, er heeft zich een fanatiek team ontwikkeld.

Overigens komt Guido nog regelmatig poolshoogte nemen van het bedrijf, als hij niet weer in het buitenland zit!

Leuk verhaal, maar wie werken daar nou? Wij presenteren je:


Coen, eigenaar & inkoop
Maakt graag jacht op nieuwe producten voor de shop. Overdag soms te vinden met een krantje in de hand en de benen op het bureau, maar is ook tot in de late uurtjes in het weekend opzoek naar nieuwe producten. Struint het complete internet af en vindt in de gekste landen soms nieuwe producten. Kan intens genieten van een mooi en goed product.

Delon, fotografie & grafisch
Kan eigenlijk net zo genieten van een mooi product als Coen. Delon zorgt er graag voor dat het ook goed te zien is d.m.v. foto's en andere mooie plaatjes. Heeft zich ontwikkeld tot een ware product fotograaf, maar heeft nog weleens ruzie met alles wat chroom of spiegelend is. Gelukkig lacht hij altijd, mocht je hem herkennen in de reflectie!

Saul, marketing enthousiasteling
Onze Saul studeert HBO internetmarketing en zorgt ervoor dat je ons gevonden hebt op Google of andere websites. Ook zorgt hij ervoor dat alles op de website er goed bij staat en de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor jou. Hij is één en al marketing dus hij kan helemaal z'n ei kwijt bij ons. 
      Vraag hem niet iets over motors of brommers want die rijdt hij niet. Zoals een echte student zit hij het liefst in de kroeg of slaat graag op volleyballen. Wel op topniveau!


Tom, chef magazijn
Is je pakketje netjes en stevig ingepakt? Grote kans dat Tom dat gedaan heeft. Eigenlijk komt elke pakketje door zijn handen en hij doet er dan ook alles voor dat de klant het goed ontvangt. Ook zorgt hij ervoor dat ons magazijn er pico bello bij staat, dus mocht je ons magazijn eens bezoeken dan zul je verrast worden hoe strak het erbij ligt. Vraag 'm gerust waar iets ligt, want hij weet het. 

Levi, vliegende keep
Net afgestudeerd op het MBO en voordat hij bij Defensie gaat werken komt hij eerst nog een half jaartje bij ons werken wanneer nodig. Mooi voor hem, jammer voor ons want wat een aanpakker is dit! Het is dat hij nog maar 16 is maar je zou zeggen dat het woord "aanpakker" op hem is gebaseerd. Hij doet eigenlijk van alles van producten schoonmaken, controleren tot pakketjes inpakken en zelfs klanten helpen.
Ook technisch handig, deze man haalt in z'n vrije tijd gewoon een motorblok van een motor of auto uit elkaar én in elkaar. 


Danza, schoonmaak juffrouw
Je snapt natuurlijk 5 (zogenaamd) hardwerkende heren kunnen er een zootje van kunnen maken. Gelukkig hebben we Danza. Klets ons de oren van het hoofd dus als zij binnenkomt zijn we vaak weer hard (zogenaamd) aan het werk. Ze is heel spiritueel dus mocht je naast het vissen ook hier eens over willen hebben, dan moet je vooral zaterdag even komen.

Nu je over ons team hebt gelezen snap je ook dat de klantenservice en producten zo hoog gewaardeerd worden met ruim een 9.2. Lees de reviews er hier gerust eens op na.
Dit team van vakidioten bij elkaar zullen er voor zorgen dat jouw tour beleving compleet wordt!

Heb je tips, opmerkingen, klachten of wil je graag vertellen foto's laten zien van je nieuwe voertuig?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsgegevens
Hieronder vindt u de benodigde bedrijfs -en betalingsgegevens. Bij een bestelling via onze webshop heeft u de onderstaande gegevens niet nodig, deze worden automatisch gegenereerd door het systeem.

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel gevestigd aan:
Pothelm.nl
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo

Het kantoor en magazijn van Pothelm.nl is gevestigd op de Herinckhavestraat 5, 7557 JJ Hengelo.
Je bent van harte welkom om langs te komen, bel of email wel even of er iemand is. We zijn er altijd op afspraak.

Wij zijn daarbij elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar op: 074-7002162
Emails worden binnen 12 uur persoonlijk beantwoordt.


Onze overige gegevens zijn:

Naam: Pothelm.nl
Email: [email protected]
KvK: 50283995
BTW nr.: NL125967494B01
Bank: ABN Amro
T.n.v: Pothelm
Rek. nr.: 82.96.10.804
IBAN: NL92ABNA0829610804
BIC: ABNANL2A