Over ons - Pothelm.nl en het team

Hoe het begon

Pothelm.nl bestaat alweer meer dan 10 jaar. Ooit begonnen als handeltje door Guido vanaf z'n zolderkamer met een paar pothelmen, omdat hij zelf gek was van oude brommers. Na een paar jaar leerde hij Coen kennen die het overnam, omdat Guido op wereldreis zou gaan en het "handeltje" anders maar stil zou liggen. 

En nu?

De laatste jaren is Pothelm.nl flink gegroeid met niet alleen maar pothelmen, maar ook andere helmen, motorbrillen, handschoenen en vele accessoires. Elk jaar zal het assortiment weer verder uitbreiden met producten die niet of nauwelijks in Nederland of België verkrijgbaar zijn, eigenlijk alles naast jouw voertuig om het plaatje compleet te maken! Naast de uitbreiding aan producten, is het team uitgebreid. Coen werkt niet meer alleen in het bedrijf, er heeft zich een fanatiek team ontwikkeld. Overigens komt Guido nog regelmatig poolshoogte nemen van het bedrijf, als hij niet weer in het buitenland zit!

Leuk verhaal, maar wie werken daar nou? Wij presenteren je:

Coen, eigenaar & inkoop
Maakt graag jacht op nieuwe producten voor de shop. Overdag soms te vinden met een krantje in de hand en de benen op het bureau, maar is ook tot in de late uurtjes in het weekend opzoek naar nieuwe producten. Struint het complete internet af en vindt in de gekste landen soms nieuwe producten. Kan intens genieten van een mooi en goed product.

Renée, marketing & product manager
Ein-de-lijk wat vrouwelijk inbreng in ons team! Renée zorgt ervoor dat alle producten voorzien zijn van de juiste foto's en informatie maar ook dat we gevonden worden op Google en allerlei platformen. Ze is daarbij echt een creatief genie en maakt prachtige banners en andere reclame! Wat een aanwinst. Echt áltijd vrolijk en aan het zingen en ze staat haar mannetje tussen al die mannen. In haar vrije tijd toert ze graag op haar motor en kan ze dus mooi de producten in het echt testen!

Huub, manager sfeerbeheer
Deze jongen is inmiddels alweer een stuk groter dan op de foto en toen hij als stagiaire binnen kwam. Hij ontwikkelt zich goed en mag zich daarom inmiddels als manager sfeerbeheer voordragen. Hij zal elke bezoeker hartelijk welkomen en eventueel een speeltje brengen, hij verwacht wel een aai terug. Ook zorgt hij ervoor dat de sfeer bij ons op de zaak altijd goed is! Wederom een topaanwinst voor Pothelm.nl

Sharon, schoonmaak juffrouw
Je snapt natuurlijk dat (zogenaamd) hardwerkende mensen er een zootje van kunnen maken. Gelukkig hebben we Sharon, want die heeft er gewoon lol aan om onze bende op te ruimen. 

Nu je over ons team hebt gelezen snap je ook dat de klantenservice en producten zo hoog gewaardeerd worden met ruim een 9.2. Lees de reviews er hier gerust eens op na.
Dit team van vakidioten bij elkaar zullen ervoor zorgen dat jouw tour beleving compleet wordt!

Heb je tips, opmerkingen, klachten of wil je graag foto's laten zien van je nieuwe voertuig?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsgegevens
Hieronder vind je de benodigde bedrijfs -en betalingsgegevens. Bij een bestelling via onze webshop heb je de onderstaande gegevens niet nodig, deze worden automatisch gegenereerd door het systeem.

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel gevestigd aan:
Pothelm.nl
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo

Het kantoor en magazijn van Pothelm.nl is gevestigd op de Herinckhavestraat 5, 7557 JJ Hengelo.
Je bent van harte welkom om langs te komen, bel of email wel even of er iemand is. We zijn er altijd op afspraak.

Wij zijn daarbij elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar op: 074-7002162
Emails worden binnen 12 uur persoonlijk beantwoordt.


Onze overige gegevens zijn:

Naam: Pothelm.nl
Email: [email protected]
KvK: 50283995
BTW nr.: NL001562441B97
Bank: ABN Amro
T.n.v: Pothelm
Rek. nr.: 82.96.10.804
IBAN: NL92ABNA0829610804
BIC: ABNANL2A