Over ons - Pothelm.nl en het team

Hoe het begon

Pothelm.nl bestaat dit jaar alweer 8 jaar. Ooit begonnen als handeltje door Guido vanaf z'n zolderkamer met een paar pothelmen, omdat hij zelf gek was van oude brommers. Na een paar jaar leerde hij Coen kennen die het overnam, omdat Guido op wereldreis zou gaan en het "handeltje" anders maar stil zou liggen. 

En nu?

De laatste jaren is Pothelm.nl flink gegroeid met niet alleen maar pothelmen, maar ook andere helmen, motorbrillen, handschoenen en vele accessoires. Elk jaar zal het assortiment weer verder uitgebreid worden met producten die niet of nauwelijks in Nederland of België verkrijgbaar zijn, eigenlijk alles naast jouw voertuig om het plaatje compleet te maken! Naast de uitbreiding aan producten, is het team uitgebreid. Coen werkt niet meer alleen in het bedrijf, er heeft zich een fanatiek team ontwikkeld.

Overigens komt Guido nog regelmatig poolshoogte nemen van het bedrijf, als hij niet weer in het buitenland zit!

Leuk verhaal, maar wie werken daar nou? Wij presenteren je:


Coen, eigenaar & inkoop
Maakt graag jacht op nieuwe producten voor de shop. Overdag soms te vinden met een krantje in de hand en de benen op het bureau, maar is ook tot in de late uurtjes in het weekend opzoek naar nieuwe producten. Struint het complete internet af en vindt in de gekste landen soms nieuwe producten. Kan intens genieten van een mooi en goed product.

Delon, fotografie & grafisch
Kan eigenlijk net zo genieten van een mooi product als Coen. Delon zorgt er graag voor dat het ook goed te zien is d.m.v. foto's en andere mooie plaatjes. Heeft zich ontwikkeld tot een ware product fotograaf, maar heeft nog weleens ruzie met alles wat chroom of spiegelend is. Gelukkig lacht hij altijd, mocht je hem herkennen in de reflectie!

Renée, marketing & product manager
Ein-de-lijk wat vrouwelijk inbreng in ons team! Renée zorgt ervoor dat alle producten voorzien zijn van de juiste foto's en informatie maar ook dat we gevonden worden op Google en allerlei platformen. Ze is daarbij echt een creatief genie en maakt prachtige banners en andere reclame! Wat een aanwinst. Echt áltijd vrolijk en aan het zingen en ze staat haar mannetje tussen al die mannen.
Ohja, ze gaat ook haar motorrijbewijs halen dus dan kan ze meteen de producten in het echt testen :D


Tom, chef magazijn
Is je pakketje netjes en stevig ingepakt? Grote kans dat Tom dat gedaan heeft. Eigenlijk komt elke pakketje door zijn handen en hij doet er dan ook alles voor dat de klant het goed ontvangt. Ook zorgt hij ervoor dat ons magazijn er pico bello bij staat, dus mocht je ons magazijn eens bezoeken dan zul je verrast worden hoe strak het erbij ligt. Vraag 'm gerust waar iets ligt, want hij weet het. 

Huub, manager sfeerbeheer
Deze jongen is inmiddels alweer een stuk groter dan op de foto en toen hij als stagiaire binnen kwam. Hij ontwikkelt zich goed en mag zich daarom inmiddels als manager sfeerbeheer voordragen. Hij zal elke bezoeker hartelijk welkomen en eventueel een speeltje brengen, hij verwacht wel een aai terug. Ook zorgt hij ervoor dat de sfeer bij ons op de zaak altijd goed is! Wederom een topaanwinst voor Pothelm.nl

Danza, schoonmaak juffrouw
Je snapt natuurlijk dat (zogenaamd) hardwerkende mensen kunnen er een zootje van kunnen maken. Gelukkig hebben we Danza. Klets ons de oren van het hoofd dus als zij binnenkomt zijn we vaak weer hard (zogenaamd) aan het werk. Ze is heel spiritueel dus mocht je naast het vissen ook hier eens over willen hebben, dan moet je vooral zaterdag even komen.

Nu je over ons team hebt gelezen snap je ook dat de klantenservice en producten zo hoog gewaardeerd worden met ruim een 9.2. Lees de reviews er hier gerust eens op na.
Dit team van vakidioten bij elkaar zullen er voor zorgen dat jouw tour beleving compleet wordt!

Heb je tips, opmerkingen, klachten of wil je graag vertellen foto's laten zien van je nieuwe voertuig?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsgegevens
Hieronder vindt u de benodigde bedrijfs -en betalingsgegevens. Bij een bestelling via onze webshop heeft u de onderstaande gegevens niet nodig, deze worden automatisch gegenereerd door het systeem.

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel gevestigd aan:
Pothelm.nl
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo

Het kantoor en magazijn van Pothelm.nl is gevestigd op de Herinckhavestraat 5, 7557 JJ Hengelo.
Je bent van harte welkom om langs te komen, bel of email wel even of er iemand is. We zijn er altijd op afspraak.

Wij zijn daarbij elke werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar op: 074-7002162
Emails worden binnen 12 uur persoonlijk beantwoordt.


Onze overige gegevens zijn:

Naam: Pothelm.nl
Email: [email protected]
KvK: 50283995
BTW nr.: NL125967494B01
Bank: ABN Amro
T.n.v: Pothelm
Rek. nr.: 82.96.10.804
IBAN: NL92ABNA0829610804
BIC: ABNANL2A