Betaalmethoden

Je kunt bij ons van een divers aanbod aan betaalmethoden gebruikmaken. Hieronder zie je de verschillende betaalmethoden en wordt er uitgelegd wat ze inhouden. 

Kies net als de meeste andere klanten van ons voor Ideal; het is snel, gratis en veilig.

Ideal

Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen via Ideal is gratis.

Paypal

PayPal zorgt ervoor dat je snel, makkelijk en veilig kunt betalen als je online koopt. Zo kun je met een goed gevoel online shoppen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met ons. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen welke je met PayPal verricht. Voor het betalen met Paypal worden kosten in rekening gebracht welke afhankelijk zijn van het transactiebedrag.

Bankoverschrijving

Als je zelf via een overschrijfformulier of internetbankieren wilt betalen kan dat ook. Houd er rekening mee dat dit proces langer kan duren dan de bovenstaande betaalmethoden en dat dit effect kan hebben op de snelheid van je orderontvangst. Betalen via Bankoverschrijving is gratis. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.pothelm.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houd je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor www.pothelm.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houd je op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

Mister Cash / Bancontact

Via Mister Cash/ Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders eenvoudig online aankopen doen met hun bankpas. Deze methode is daarbij volledig veilig en betrouwbaar. De volgende banken zijn aangesloten bij Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Betalen via Mister Cash / Bancontact is gratis.
 

Sofortüberweisung 

Met Sofortüberweisung kunnen klanten eenvoudig afrekenen via een rechtstreekse overboeking vanaf de bankrekening. Het is een zeer veilig methode en is bankonafhankelijk. Voor het betalen met Sofortüberweisung rekenen wij 1,5% transactiekosten.
 

Betalen bij afhalen 

Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat je misschien je bestelling wilt ophalen. Daarom willen wij dit als extra dienst wél aanbieden! Je kunt op afspraak de producten ophalen in Hengelo (O). Het adres vind je onderaan op onze homepagina. Bij afhalen is het alleen mogelijk om contant of via mobiel bankieren (Tikkie) te betalen.
Er zijn 2 pinautomaten in de buurt.