Helm vizieren & zonnekleppen

Filters
49 ProductenPagina 1 van 3

Vizieren & zonnekleppen

In onze shop draait het om de uniekheid en de wens om de klant te helpen een originele en klassieke look te creëren voor op de motor, scooter, bromfiets of snorfiets. Dat geldt ook voor de zonneklep of vizier voor een helm, deze zijn vaak nergens anders in Europa verkrijgbaar. Deze accessoires hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit en het unieke uiterlijk. De kleuren die beschikbaar zijn voor de vizieren kunnen perfect gecombineerd worden met onze motor helmen, Vespa helmen, scooter helmen en brommer helmen.

De vizieren en/of zonnekleppen kunnen tijdens het bestelproces geselecteerd worden zodat je direct een matching accessoire kunt mee bestellen met de brommerhelm! Heb je thuis al een mooie motor- of brommerhelm en wil je alleen een helmvizier met drukknoppen bestellen? Ook dat is mogelijk. Bij ons is het mogelijk om een los vizier of een losse klep bestellen. Het merendeel van onze vizieren en kleppen hebben namelijk universele drukknoppen waarmee je deze op elke scooterhelm kan bevestigen die ook deze mogelijkheid heeft. Ook zijn er een aantal vizieren met een elastische band die je bij elke helm kan dragen.

Vizier kleuren

We bieden grote diversiteit aan stijlen en kleuren. Wil je een vintage retro vizier of een modern bubble vizier met een blauwe of rode kleur, allerlei soorten en maten zijn beschikbaar! Vooral de kleur van het vizier kan nogal een doorslag geven in de keuze die je maakt. Het kan belangrijk zijn dat het overeenkomt met de kleur van je brommer, scooter of motor. Maar je kan het ook belangrijk vinden dat je, door bijvoorbeeld een geel vizier te kiezen, beter zicht hebt als het donker is. Een donker/smoke vizier daarentegen helpt juist weer om het zonlicht te dempen voor je ogen wat de veiligheid natuurlijk vergroot als je tijdens een zonnige dag gaat touren. 
Al onze vizieren zijn gemaakt van polycarbonaat. Het meeste sterke en toch flexible kunststof dat er is én toch zeer licht van gewicht. Dit is daarom het beste materiaal tegen opvliegende steentjes en insecten en bedekken, in tegenstelling tot de motorbrillen, wel het hele gezicht. 

De combinatie van een retro motorhelm met vizier maakt niet alleen jouw tourbeleving compleet, het maakt 'm ook nog eens helemaal veilig voor jouw hoofd en gezicht.

Heb je vragen over een bepaalde kleur of wil je advies over een product uit deze categorie? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon en via de e-mail!