Kinderhelm voor scooter, brommer en motor

18 ProductenPagina 1 van 1

De leukste kinderhelmen

Kinderen houden van kleuren en printjes. Daarom hebben wij de allerleukste kinderhelmen in onze collectie die geschikt zijn om te dragen op motoren, scooters en brommers. Naast een jethelm in felle kleurtjes zoals roze en blauw, kun je bij ons ook terecht voor een helm met supertoffe printjes zoals dieren, ijsjes en make-up. Goed om te weten: de helmen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Je vindt dus vast en zeker een leuke helm voor je zoon of dochter in onze collectie. 

Veilige kinderhelmen met ECE-keurmerk

De kinderhelmen in ons assortiment zijn geschikt voor allerlei verschillende soorten voertuigen. Achterop de brommer, scooter, snorfiets zoals een Zundapp en zelfs motor. De helmen zijn voorzien van een ECE 22.05-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen dus veilig zijn voor kinderen om te dragen op de openbare weg. Bovendien leveren we alle kinderhelmen met vizier. Zo’n extern, krasbestendig vizier zorgt ervoor dat er geen vervelende vliegjes, zand of stof in het gezicht komt. Dit zorgt voor extra bescherming en is dus eigenlijk onmisbaar voor een motorhelm, scooterhelm of brommerhelm voor kinderen.

Anti-allergisch, lichtgewicht en wasbaar

De helmen in onze collectie zijn niet alleen veilig dankzij het ECE-keurmerk, maar hebben nog meer voordelen. Zo hebben alle kinderhelmen een anti-allergische voering. Heb je verschillende ritjes gehad samen met je kind op de motor, scooter of brommer? De binnenkant van de speciale kinderhelm is uitneembaar en kun je wassen. Extra hygiënisch dus! Alle kinderhelmen zijn bovendien speciaal gemaakt voor de nek en het hoofd van een kind en hebben een perfecte pasvorm. Ieder type helm is licht van gewicht.

De juiste maat kinderhelm bepalen

De juiste maat helm voor kinderen meten lijkt misschien lastig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Meet het breedste punt van het hoofd om de maat te bepalen. Bij iedere helm zie je de maten en het bijbehorende aantal centimeters. Het aantal gemeten centimeters kun je vervolgens eenvoudig vertalen naar de maat en zo de juiste helm kopen. Onze modellen kinderhelmen kunnen qua maat en de bijbehorende afmeting verschillen. Wij raden aan goed te kijken naar het aantal centimeters dat staat aangegeven bij ieder type helm. Bekijk ook onze pagina over het opmeten van de helmmaat.

Je favoriete kinderhelm kopen

Bekijk de actuele collectie helmen met ECE-keurmerk op deze pagina. Heb je een leuke, nieuwe scooterhelm, motorhelm of brommerhelm gevonden? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen. Wanneer je dat voor 15:00 uur doet, verzenden we de helm dezelfde dag nog. Je kunt producten gratis retourneren in Nederland en België. Wil je eerst meer leren over welke helm voor snorfietsen geschikt is met de huidige wetgeving? Lees dan ons artikel daarover.

Heb je specifieke vragen over ons assortiment kinderhelmen? Neem dan gerust contact op door tussen 09:00 uur en 21:00 uur te bellen naar 074-7002162 of gebruik te maken van het contactformulier. Wij helpen je graag verder om de juiste helm te vinden!