• Gratis verzending vanaf € 150
  • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis retourneren in NL & BE

Ophalen, verzenden & retourneren

Ophalen
Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat u soms producten wilt ophalen. Daarom willen wij u wél de mogelijkheid bieden om een bestelling op te halen! U kunt op afspraak producten ophalen in Hengelo (O). Het adres kunt u telefonisch of via email aanvragen. Bij afhalen is er alleen de mogelijkheid (gepast) contant te betalen. U kunt een helm binnen 48 uur proberen in ons magazijn en vaak zelfs dezelfde dag nog!

Verzenden 
Alle producten in ons assortiment kunnen verzonden worden als pakket. Ons systeem geeft automatisch aan of de bestelling te verzenden is en hoeveel het kost. Daarbij zijn alle pakketten tot een bedrag van € 500 verzekerd.  Al onze pakketten worden de volgende werkdag geleverd in Nederland, België en Duitsland. Om toch een beeld te krijgen van wat de verzendkosten kunnen zijn, vindt u hieronder een prijzenoverzicht:

Pakketpost Nederland (volgende werkdag bezorging)
Pakket van   0 tot 10 kg: € 6,95
Bestellingen boven de 150,00 euro, gratis verzending

Pakket naar België (volgende werkdag bezorgd)

Van 0 tot 5 kg: € 9,95
Van 5 tot 10 kg: € 11,30
Bestellingen boven de 150,00 euro, gratis verzending


Pakket naar Duitsland (volgende werkdag bezorgd)
Van 0 tot 5 kg: € 7,95
Van 5 tot 10 kg: € 12,00
Bestellingen boven de 150,00 euro, gratis verzending


Retourneren
Wij raden altijd aan om de retourregels volledig te lezen voor elke aankoop. Leest u a.u.b. ons retourbeleid goed door zodat u begrijpt hoe ons beleid werkt.
Het retourbeleid wordt in werking gesteld op de dag dat u de bestelling heeft ontvangen en u zult de bestelling binnen 14 dagen moeten retourneren. Daarbij is retourneren gratis binnen Nederland & België bij Pothelm.nl.

Retour stappenplan
Om uw product te ruilen kunt u de volgende stappen volgen:
1. Neem contact met ons op via info@pothelm.nl zodat wij weten dat u uw bestelling wilt retourneren.
2. U ontvangt van ons een email met instructies én een gratis retour-label.
3. Verpak het product dat geruilt moet worden in de orginele verpakking, inclusief alle andere materialen en accesoires uit de orginele verzending.
4. Breng de pakket naar een pakketshop naar uw keuze.
5. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zullen deze worden gecontroleerd op de verpakking en staat.
6. Wanneer het product correct is geretourneerd streven wij er naar het volledige bedrag binnen 2 werkdagen terug te storten.  

Let op: Producten welke in een niet herverkoopbare staat zijn en/of niet bij ons zijn aangegeven als te retourneren producten, lopen het risico niet vergoed te worden. Volg dus goed het bovenstaande stappenplan.

Retourmelding per email doorgeven
Een verzoek om een product te retourneren kunt u per email naar info@pothelm.nl sturen. U zult zo snel mogelijk, maar maximaal tot 12 uur later een reactie hierop ontvangen. Let er op dat u geen spam of junk-mail filters heeft aanstaan.

* Er wordt niet onder rembours verzonden.