Scooterhelm voor Kinderen

Filters
18 ProductenPagina 1 van 1

Kinderhelm Scooter

Als ouders begrijpen wij als geen ander de bezorgdheid die gepaard gaat met het zien van uw kind op een scooter. Veiligheid staat altijd voorop, en daarom is het gebruik van een kinderhelm voor de scooter essentieel. Of het nu gaat om een ritje naar school, een uitstapje naar de buurtwinkel of gewoonweg een avontuurlijke tocht door de buurt, een scooterhelm voor kinderen biedt een belangrijke bescherming laag voor hun kwetsbare hoofd. Het gebruik van een kinderhelm voor de scooter is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een wettelijke vereiste. We begrijpen dat het kopen van een helm voor uw kind een zorgvuldige beslissing is. Daarom is het belangrijk om te investeren in een kwalitatieve scooterhelm die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Met de juiste kinderhelm voor de scooter kunnen zowel u als uw kind met een gerust hart genieten van de scooterervaringBovenkant formulier

Stappenplan voor het Kiezen van de Juiste Maat Kinderhelm voor de Scooter

 

1

Meet de hoofdmaat van uw kind: Gebruik een flexibel meetlint om de omtrek van het hoofd van uw kind te meten. Plaats het meetlint net boven de wenkbrauwen en zorg ervoor dat het rondom het breedste deel van het hoofd gaat. Lees de maat in centimeters af.

2

Filter op maat: Gebruik de gemeten hoofdmaat om te filteren op de beschikbare helmmaten. Deze zijn in de linker kolom te vinden op de kinderhelmen categorie pagina.

3.

Kies de juiste maat: Selecteer de helmmaat die het dichtst bij de gemeten hoofdmaat van uw kind ligt. Het is belangrijk dat de helm goed aansluit op het hoofd zonder te strak te zitten. Een goede pasvorm zorgt voor optimale bescherming en comfort tijdens het rijden op de scooter. 

 

Maat

Hoofdomtrek (cm)

S

47 - 48

M

49 - 50

L

51 - 52

XL

53 - 54

Alles wat je moet weten over onze kinderhelmen voor scooter

  • Gemaakt van duurzaam polycarbonaat voor optimale bescherming en langdurig gebruik.
  • Extern vizier beschermt tegen wind, vliegjes en vuil, waardoor een helder zicht wordt behouden.
  • Lichtgewicht ontwerp maakt de helm draagbaar en comfortabel voor elk kind.
  • Wasbare binnenkant zorgt voor hygiëne en frisheid, terwijl de anti-allergische voering extra comfort biedt.

Waar moet je op letten tijdens het aanschaffen van een scooterkinderhelm.

Bij het kiezen van de juiste kinderhelm voor de scooter zijn twee belangrijke factoren essentieel: de hoofdomtrek van uw kind en de pasvorm van de helm. De helm moet stevig op het hoofd zitten voor optimale bescherming en comfort tijdens het rijden. Let bij het passen op een goede pasvorm rondom het hoofd en zorg ervoor dat de kinband goed sluit zonder te strak of te los te zijn.

We bieden ook kinderhelmen voor de scooter met leuke en kleurrijke patronen, zodat uw kind met plezier de weg op gaat. Met een helm die past bij hun persoonlijke smaak en stijl, wordt het rijplezier van uw kind nog groter.

Veiligheid Verzekerd: Onze Kinderhelmen Voldoen aan de Hoogste Normen

Veiligheid staat voorop bij ons. Daarom worden al onze kinderhelmen voor de scooter geproduceerd volgens de strengste richtlijnen en voldoen ze aan alle vereiste controles en certificaten. U kunt gerust zijn, want al onze helmen zijn ECE-gekeurd en voldoen aan zowel Nederlandse als Europese veiligheidsnormen. Bij ons staat de veiligheid van uw kind altijd op nummer één.

Veelgestelde vragen

  • Welke maat kinderhelm heb ik nodig voor mijn kind?

De juiste maat kinderhelm wordt bepaald aan de hand van de hoofdomtrek van uw kind. Raadpleeg hiervoor de maattabel van de helm.

  • Hoe kan ik de pasvorm van de kinderhelm controleren?

Om de pasvorm te controleren, dient de helm stevig maar comfortabel op het hoofd van uw kind te zitten, zonder dat het te strak of te los zit. De kinband moet goed sluiten.

  • Moet een kinderhelm voldoen aan specifieke veiligheidsnormen?

Ja, een kinderhelm moet voldoen aan specifieke veiligheidsnormen, zoals ECE-keurmerken, om optimale bescherming te bieden.

  • Hoe vaak moet ik de kinderhelm controleren op schade of slijtage?

Controleer de kinderhelm regelmatig op schade of slijtage, bijvoorbeeld voor elke rit, om er zeker van te zijn dat deze nog steeds optimaal beschermt.

  • Zijn er helmen met leuke designs beschikbaar voor mijn kind?

Ja, er zijn veel kinderhelmen met leuke en kleurrijke designs beschikbaar om het rijplezier van uw kind te vergroten.

  • Wat zijn de beste merken voor kinderhelmen op de markt?

Enkele bekende merken voor kinderhelmen zijn bijvoorbeeld BHR, IXS, maar er zijn nog vele andere merken die kwalitatieve helmen produceren.