Motorbril voor brildragers? Wij hebben ze hier | Pothelm.nl

Filters
26 ProductenPagina 1 van 2

Motorbril voor brildragers

Wij kregen steeds meer de vraag van klanten of er ook een motorbril voor brildragers is. Nu is het antwoord daarop niet makkelijk. Ja, er zijn motorbrillen voor mensen met bril, maar niet elke motorbril is geschikt om te dragen over je bril. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van ons assortiment aan motorbrillen waarvan wij weten uit onze eigen ervaring maar ook van onze klanten dat deze motorbrillen vaak geschikt zijn.

Daarnaast kun je ook nog onderscheid maken in verschillende functies. Namelijk een motorbril die je over de eigen bril draagt en motorbrillen welke een speciale houder voor alleen de lenzen op sterkte hebben. Dit staat vermeld in de omschrijving van de motorbrillen die een lenzenhouder bevatten.

Let op, wij zeggen "vaak", omdat wij nooit kunnen garanderen of deze selectie ook geschikt is voor u. Elk hoofd én bril verschilt en ook de combinatie van deze twee factoren maakt weer een verschil. Maar we durven wel te stellen dat de kans groot is dat één van de motorbrillen uit deze categorie geschikt is.

Zijn er nog factoren waar u vooraf rekening mee kunt houden voor de juiste keuze? Nee, we hebben al van alles getest om te kijken of er bepaalde eisen zijn, maar het is een kwestie van smaak én een beetje geluk dat één van deze motorbrillen de juiste is voor u. Onze ervaring is wel dat hoe kleiner de motorbril, hoe moeilijker het wordt om deze te combineren met je eigen bril. 

Motorbril op sterkte

We krijgen daarbij vaak de vraag of we ook een motorbril op sterkte hebben. Helaas is het erg moeilijk om hier aan te komen en hebben wij deze helaas niet.

Mocht je een model bestelt hebben en deze is toch niet geschikt voor je, dan kun je deze uiteraard gratis retour sturen!