Vintage & retro motorbrillen

Filters
50 ProductenPagina 1 van 3

Vintage & retro motorbrillen

Bekijk hier een uniek assortiment aan vintage en retro motorbrillen voor bij uw helm of cap. Bijpassend voor uw motor, oldtimer, caferacer, solex of brommer. Alle brillen hebben zo hun eigen karakteristieke kenmerken zoals verschillende kleuren glas of ventilatiegaten.
Bijna alle glazen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is het sterkste kunststof wat beschermd tegen water en wind, maar ook zacht of klein gesteente. Alle motorbrillen hebben een elastische band zodat ze over ieder hoofd en helm passen.

Old school look

Motorbrillen bestaan al langer dan de motorhelmen en sommige van de klassieke brillen zijn zo succesvol geweest dat u ze nog steeds kunt kopen. Natuurlijk zijn ze verfijnd in het ontwerp en gebruiken we nu betere materialen. Maar in principe zijn deze brillen nog steeds hetzelfde en zijn ze perfect voor het retro ontwerp van veel van hedendaagse cruisers en naked bikes. Wij hebben meer dan 50 vintage en retro modellen in ons assortiment, waardoor er voor iedereen dus wel een perfecte retro of vintage bril tussen zit.

Vragen over onze motorbrillen?

Heeft u na het zien van ons assortiment vragen over onze motorbrillen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en reageren persoonlijk binnen 12 uur.