Crossbrillen

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1

 

Alles wat je moet weten over onze Crossbrillen

Een crossbril is essentieel voor off-road motorrijden vanwege de specifieke uitdagingen die terreinrijden met zich meebrengt. Deze brillen bieden bescherming tegen opwaaiend stof, modder en insecten, terwijl ze ook zorgen voor een helder zicht en oogbescherming tijdens snelle en ruige ritten. De stevige constructie en het elastische bandontwerp houden de bril veilig op zijn plaats, zelfs in veeleisende omstandigheden, waardoor motorrijders comfort en veiligheid ervaren op off-road paden.

Een crossbril biedt diverse voordelen ook voor off-road motorrijden:

 1. Oogbescherming: Beschermt de ogen tegen opwaaiend stof, modder, takken en insecten, wat essentieel is bij off-road avonturen.
 2. Helder zicht: Voorzien van speciale lenzen die zorgen voor een helder zicht, zelfs in stoffige of modderige omstandigheden, wat de veiligheid bevordert.
 3. Steun en stabiliteit: Het elastische bandontwerp zorgt ervoor dat de bril stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens snelle en hobbelige ritten, waardoor afleiding wordt verminderd.
 4. Ventilatie: Ontworpen met ventilatieopeningen om het beslaan van de lenzen te minimaliseren en een betere luchtstroom mogelijk te maken.
 5. Stevige constructie: Gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruige omstandigheden, zoals valpartijen en stoten, wat de levensduur van de bril verlengt.
 6. Compatibiliteit met helmen: Het ontwerp is afgestemd op het dragen van helmen, waardoor de bril comfortabel over de helm kan worden gedragen

Een crossbril is een onmisbaar accessoire voor off-road motorrijden, waar het bieden van bescherming, helder zicht en stabiliteit cruciaal is.

Voor welke activiteiten is de crossbril geschikt?

Een crossbril wordt typisch gebruikt tijdens off-road motorrijden, met name in de volgende situaties:

 1. Motocross en Supercross: Tijdens professionele of recreatieve motocross- en supercross-evenementen, waar het terrein vaak uitdagend is met sprongen, bochten en ruige ondergronden.
 2. Enduro en trailrijden: Bij off-road ritten op ruige paden, bosgebieden, en onverharde wegen waar de omgeving variabel en veeleisend kan zijn.
 3. Crosscountry-races: Bij off-road races over lange afstanden, zoals crosscountry-evenementen, waar de omstandigheden kunnen variëren en bescherming tegen stof, modder en obstakels essentieel is.
 4. Motorwoestijnraces: Tijdens woestijnraces waar stof en zanderige omstandigheden veelvoorkomend zijn.
 5. Trialrijden: Bij het rijden op technische en rotsachtige terreinen waar precisie en bescherming van de ogen belangrijk zijn.

In al deze gelegenheden biedt de crossbril bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals stof, modder, takken en insecten, en zorgt voor een helder zicht, wat essentieel is voor de veiligheid en prestaties van de rijder tijdens off-road avonturen.

Vragen over onze producten?

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies, aanbevelingen en ondersteuning. Wij streven ernaar om jouw rijervaring te verbeteren en we zijn elke dag bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.