Motor tassen

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

 

Ontdek Onze Duurzame Motortassen, Zadeltassen en Toolrollen

Wist je dat de oorspronkelijke toolrollen werden gebruikt door middeleeuwse ambachtslieden om hun gereedschap te dragen? Net zoals zij, dragen moderne motorrijders nu hun essentiële tools in stijl!

Betreed de wereld van motorrijden, waar toolrollen en motor zadeltassen meer zijn dan enkel praktisch gereedschap. Ze vormen een subtiele manier om jouw stijl op de weg te uiten, en voegen een persoonlijk tintje toe aan elke rit.

Oplossingen voor Praktische Uitdagingen: De Rol van de Toolrol en Zadeltas op de Motor

Een Motorzadeltas of Motor toolrol bieden oplossingen voor praktische uitdagingen waarmee motorrijders te maken kunnen krijgen:

 1. Opbergruimte zonder Overbelasting:
  • Beide accessoires bieden extra opbergruimte voor gereedschap, kleding en andere benodigdheden zonder de motorrijder te belasten met te veel bagage.
 2. Organisatie en Toegankelijkheid:
  • Een toolrol organiseert gereedschap op een gestructureerde manier, waardoor snelle toegang mogelijk is zonder het risico op verlies of beschadiging. Zadeltassen zorgen voor georganiseerde opslag van persoonlijke spullen.
 3. Efficiënt Onderhoud:
  • Een toolrol maakt eenvoudig onderhoud en kleine reparaties onderweg mogelijk, wat de betrouwbaarheid van de motor vergroot. Zadeltassen bieden ruimte voor reservekleding en andere items voor comfort tijdens de rit.
 4. Flexibiliteit voor Langere Ritten:
  • Zowel zadeltassen als toolrollen dragen bij aan de flexibiliteit van motorrijders tijdens langere ritten, waar extra opslag essentieel is.
 5. Stijlvolle Aanvulling op de Motor:
  • Naast functionaliteit dienen beide accessoires als stijlvolle aanvullingen op leren motorhandschoenen of een retro pothelm, waardoor een persoonlijk tintje wordt toegevoegd aan het totale uiterlijk.
 6. Veilige Opbergmogelijkheid:
  • Beide accessoires bieden veilige opbergmogelijkheden voor waardevolle spullen, gereedschap en andere benodigdheden, waardoor het risico op verlies wordt geminimaliseerd.

De Materialen van de Zadeltas en Toolrol

De Motor toolrol is vervaardigd uit hoogwaardig runderleer, met specifieke aandacht voor de split- en nerflaag. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid, waardoor de toolrol bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het gebruik van het beste runderleer resulteert niet alleen in een robuust product, maar ook in een tijdloze esthetiek die lang meegaat. De inspiratie voor de zadeltassen en motortoolrollen is afgeleid van ons assortiment motorschoenen, waardoor we een volledige reeks leren uitrusting kunnen aanbieden.

Het gebruik van runderleer voor toolrollen is niet alleen een keuze voor duurzaamheid, maar ook voor de natuurlijke eigenschappen van het materiaal. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van de split- en nerflaag in runderleer:

 1. Splitlaag:
  • De splitlaag verwijst naar het onderste gedeelte van het runderleer, dat gescheiden wordt van de bovenste, fijnere nerflaag. De splitlaag is vaak steviger en biedt uitstekende slijtvastheid.
 2. Nerflaag:
  • De nerflaag is het bovenste deel van het runderleer, bekend om zijn fijne textuur en natuurlijke tekening. Deze laag geeft het leer zijn kenmerkende uitstraling en zorgt voor een zachte, soepele touch.
 3. Duurzaamheid:
  • Door zowel de split- als nerflaag te gebruiken, krijgt het leer een uitgebalanceerde combinatie van stevigheid en souplesse. Dit maakt het uitermate geschikt voor producten zoals toolrollen die bestand moeten zijn tegen dagelijkse slijtage.
 1. Natuurlijke Tekening:
  • De nerflaag behoudt de natuurlijke kenmerken van het leer, zoals kleine littekens, poriën en kleurnuances. Deze eigenschappen dragen bij aan de unieke uitstraling van elk stuk leer.

De twee metalen gesp sluitingen op de toolrol zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje robuustheid toe aan het ontwerp. Gemaakt van duurzaam metaal, bieden deze sluitingen een veilige en stevige manier om de toolrol te sluiten, waardoor de inhoud veilig opgeborgen blijft tijdens je motorreizen.

Waterafstotende Functies van de Motor Zadeltas en Toolrol

Het gebruik van geavanceerde looitechnieken resulteert in de creatie van zeer duurzaam leer voor onze producten. Dit leer is niet alleen robuust, maar ook waterafstotend, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Door deze hoogwaardige looitechnieken te benutten, streven we naar de perfecte combinatie van duurzaamheid en waterbestendigheid, zodat onze producten lang meegaan en bestand zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

 

Op zoek naar Outlet besparingen?

Als je naast Zadeltasen en Toolrollen ook geïnteresseerd bent in sterk afgeprijsde artikelen die de deur uit vliegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze speciale aanbiedingen en uitverkoopitems, variërend van accessoires tot kleding, die jouw motoruitrusting compleet zullen maken zonder de portemonnee te belasten.

Vragen over onze producten?

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies, aanbevelingen en ondersteuning. Wij streven ernaar om jouw rijervaring te verbeteren en we zijn elke dag bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.