Jethelmen

67
Vind hier 50+ verschillende jethelmen voor de vespa en brommer rijder tot de chopper en cafe racer. Modellen met een vizier optie of juist met geintegreerd vizier. Filter ze makkelijk op jouw maat.
Lees meer
Sorteer op:

Stijlvolle jethelm in de stoere kleur mat zwart. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep.

Lees meer

Elegante jethelm in de kleur wit. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De helm is CE gekeurd.

Lees meer

Opzoek naar een Pothelm met ECE keurmerk? Deze ivoor witte retro helm is dan de beste optie. De helm is CE gekeurd en komt inclusief zonneklep.

Lees meer

Modieuze jethelm met een zeer unieke kleur mat zwart. De helm is gemaakt van glasfiber en heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retourneren in NL & BE

Stijlvolle jethelm van het merk Redbike met de stoere kleur mat zwart. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer

Een jethelm van zeer hoge kwaliteit. De helm heeft een unieke kleurencombinatie en is compleet binnenin afgewerkt met leer.

Lees meer

Een echte unieke oranje retro helm gemaakt naar de eerste dichte helmen uit de jaren 70 en 80. De helm heeft ook een helder verstelbaar vizier.

Lees meer

Zilveren jethelm die standaard geleverd wordt inclusief zonneklep. De helm is gemaakt van glasfiber en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retourneren in NL & BE
Sale
vintage evo star millitary jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier met de kleur groen en een inklapbaar zonnevizier. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
€219,- €198,-
Sale
Le Petit BTR 8 BM retro jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier met de unieke retro kleurencombinatie wit, rood en blauw. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
€255,- €229,-

Stoere jethelm in de kleur mat zwart. De helm past bij alle mogelijk outfits en kleuren. Inclusief zonneklep.

Lees meer
Sale
Rocker OR 19 BM jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier in mat zwart met vintage tekeningen. Tevens voorzien van een geïntegreerd, anti kras vizier.

Lees meer
€109,- €98,-
 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retourneren in NL & BE
Sale
vintage star 9BM matzwart jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier met de kleur zwart met witte ster en een inklapbaar zonnevizier. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
€219,- €198,-

Retro jethelm van zeer hoge kwaliteit. De binnenkant is compleet van leer en zeer luxe. Bij deze helm wordt ook een zonneklep geleverd.

Lees meer

Één van de meest opvallende jethelmen uit onze Redbike collectie. Met deze helm trek je de aandacht van iedereen door de unieke metal flake orange kleur.

Lees meer

Stijlvolle jethelm van het merk Redbike met de unieke kleur Ivoor wit. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retourneren in NL & BE
Sale
rocker OR 20 jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier in creme met vintage tekeningen. Tevens voorzien van een geïntegreerd, anti kras vizier en een snelsluiting aan de kin riem.

Lees meer
€109,- €98,-
Sale
RB-765 retro jethelm metal flake red

Modieuze jethelm met felle en zeer unieke kleur rood. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem en komt met zonneklep.

Lees meer
€130,- €100,-
 • Gratis verzending vanaf € 150
 • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retourneren in NL & BE

Mooie en modieuze jethelm die in een unieke metal flake grey kleur komt. De helm is CE gekeurd en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
Sale
vintage carbon star BM jethelm

Stijlvolle jethelm van het kwaliteitsmerk Premier met de kleur Carbon en zwarte ster en een inklapbaar zonnevizier. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
€349,- €300,-

Mooie en luxe jethelm met een retro uiterlijk. Het is ook mogelijk om een zonneklep op deze helm te bevestigen. Deze klep wordt standaard bij de helm geleverd.

Lees meer

Modieuze jethelm van het kwaliteitsmerk Redbike in een zeer unieke variant van de kleur Zilver. De helm heeft een snelsluiting aan de kin riem.

Lees meer

Zoek je een jethelm voor bij jouw Vespa of klassieke brommer? Onze jethelmen hebben vaak een retro of klassieke look. Veel van onze jethelmen worden dan ook geleverd met passende bril. Dit maakt het plaatje af! Wij hebben zowel jethelmen met ECE keurmerk als zonder.
Daarbij kan aan sommige jethelmen een zonneklep of bubble vizier bevestigd worden, deze kunt u erbij bestellen als die er nog niet standaard bij zit! Deze extra opties zijn beschikbaar in meerdere kleuren. 

Geschiedenis van de jethelm
Je wil de oude look bereiken met de klassieke motor of brommer, daarvoor is een korte terugblik naar vroeger nodig. 
Ondanks dat de jethelmen pas in de jaren 70 verplicht werden, werden ze al sinds de jaren 10 (sporadisch) gedragen. Eerst hadden we de pothelmen die in Engeland door het leger gedragen werden en daarna kwamen de jethelmen zoals we die nu kennen vanaf de jaren 50. De oorsprong van de helmen in de vroegere jaren waren zeer divers. Van een professor in Californië die een helm ging ontwerpen voor de politie tot een raceteam eigenaar die toch iets wilde doen tegen de vele hoofdverwondingen die hij zag voorkomen. Ondanks dat er in de jaren daarna steeds meer modellen werden ontworpen en geproduceerd die moderner oogden is de jethelm altijd een populair model gebleven dat zich altijd heeft kunnen meten met de bestverkopende helm categorieën ter wereld.

Diversiteit jethelmen assortiment
Bij pothelm.nl hebben wij voor alle bezoekers van onze site een groot assortiment met mooie en unieke jethelmen gecreëerd en zijn deze ook constant aan het uitbreiden. Naast de variatie aan designs en kleuren hebben wij ook jethelmen met ingebouwd vizier of juist zonder vizier. Let wel op, er zijn jethelm mét en zonder drukknoppen. Alleen op een jethelm met drukknoppen kan een  zonneklep of bubble vizier bevestigd worden.
Daarnaast kun je ook een combinatie maken van een jethelm met bril bij ons. De motorbrillen en pilotenbrillen die wij aanbieden zijn beschikbaar met in diverse gekleurde glazen dus er is altijd wel een mooie combinatie te maken. Wil je dus een jethelm met bril? Bestel deze dan gelijk mee onderaan de productpagina van de helm die jij graag wilt hebben.

Weet je niet zeker welke helm je moet bestellen of heb je een andere vraag? Dan kan je direct met ons contact opnemen! Wij zijn dagelijks bereikbaar via de telefoon en via de e-mail.