• Gratis verzending vanaf € 150
  • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis retourneren in NL & BE

Pilotenmutsen

9
Maak jouw klassieker outfit compleet met één van onze pilotenmutsen. bekijk hier diverse modellen, waaronder handgemaakte. Volgende werkdag geleverd.
Lees meer
Sorteer op:

Of je nou gaat cruisen met je oldtimer, solex of klassieke brommer, de look moet wel compleet zijn. Daarom hebben wij diverse prachtige pilotenmutsen mét motorbril om jouw outfit compleet te maken. Ze worden ook wel piloten cap of aviator cap genoemd. Ze zijn niet alleen mooi, ze zorgen er ook voor bescherming tegen wind, regen en zon. De bril maakt het plaatje echt af, maar beschermd ook tegen insecten of vuil in de lucht.

Pothelm heeft pilotenmutsen van kuntleer als echt leder. Standaard hebben ze een kinriem of sluiting en sommige modellen hebben een veiligheidsclip voor de bril. Vooral de handgemaakte pilotenmutsen zijn echt prachtig, verkrijgbaar in verschillende maten en sommige zijn verstelbaar voor het hoofd. Alle pilotenmutsen worden standaard met een chrome motorbril helder glas geleverd. Wilt u de muts toch liever combineren met een ander model bril of andere glaskleur? Dat kan, maak dan een keuze uit de verschillende opties.
Stel je favoriete combinatie samen en bereid je voor op de ultieme roadtrip!