Hoofd, nek & gezichtsbescherming

0
Bekijk op deze pagina onze collectie gezichtsbescherming. Ons assortiment bestaat uit bandana's, balaclava's, maskers en mutsen.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Bescherming

Bekijk op deze pagina onze diverse collectie gezichtsbescherming voor bij of onder de helm. Zo hebben we diverse balaclava's welke vooral gedragen worden over je hoofd en onder je helm. Deze dienen vooral voor extra isolatie en bescherming tegen water, wind en/of kou. De bandana's zijn op verschillende manieren te dragen, zijn makkelijk in gebruik en beschermen tegen wind en kou. Daarnaast hebben we ook gebreide mutsen van het merk Carhartt. Deze zijn warm, isolerend en passen iedereen door het stretch materiaal.

Gezichtsmasker

Gezichtsmaskers voor de motorrijder worden gebruikt voor verschillende onderwerpen zoals het tegengaan van regen of het voorkomen van het van inslikken van kleine vliegjes tijdens het motorrijden. Onze gezichtsmaskers zijn perfect te combineren met onze retro en vintage helmen die ook verkrijgbaar zijn in diezelfde kleuren. Ga je dus voor die stoere look dan moet je zeker een kijkje nemen bij ons gezichtsmaskers voor de motor! De gezichtsmaskers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en vallen dus in de unisex categorie.