Gezichtsmaskers

8
Bekijk op deze pagina onze collectie gezichtsmaskers van het merk Davida, dat bekend staat om de unieke en hoge kwaliteitsproducten die zij prduceren.
Lees meer
Sorteer op:

Een retro, bruin gezichtsmasker speciaal voor Davida classic helmen. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm.

Lees meer

Een retro, nappa bruin gezichtsmasker speciaal voor Davida classic helmen. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm.

Lees meer

Een retro, wit gezichtsmasker speciaal voor Davida classic helmen. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm.

Lees meer

Een retro, zwart gezichtsmasker speciaal voor Davida classic helmen. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm.

Lees meer
  • Gratis verzending vanaf € 150
  • Bestel voor 15:00 = dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis retourneren in NL & BE

Een retro, bruin gezichtsmasker dat past bij elke pothelm of jethelm. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm voor gezicht en nek.

Lees meer

Een retro, nappa bruin gezichtsmasker dat past bij elke pothelm of jethelm. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm.

Lees meer

Een retro, wit gezichtsmasker dat past bij elke pothelm of jethelm. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm voor gezicht en nek.

Lees meer

Een retro, zwart gezichtsmasker dat past bij elke pothelm of jethelm. Gemaakt van echt runder leer en gestikt met kelvar. Perfecte pasvorm voor gezicht en nek.

Lees meer

Bekijk op deze pagina onze collectie gezichtsmaskers van het merk Davida, dat bekend staat om de unieke en hoge kwaliteitsproducten die zij prduceren. De gezichtsmaskers zijn gemaakt van runderleer en net als de andere producten van Davida van zeer hoge kwaliteit. De maskers hebben een universele elastische band met bevestigingsclips en zijn dus door iedereen te gebruiken.

Gezichtsmaskers voor de motorrijder worden gebruikt voor verschillende onderwerpen zoals het tegengaan van regen of het voorkomen van het van inslikken van kleine vliegjes tijdens het motorrijden.

Onze gezichtsmaskers komen in drie kleuren, zwart, bruin en wit. Ze zijn perfect te combineren met onze retro en vintage helmen die ook verkrijgbaar zijn in diezelfde kleuren. Ga je dus voor die stoere look van vroeger dan moet je zeker een kijkje nemen bij ons gezichtsmaskers voor de motor! 

De gezichtsmaskers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en vallen dus in de unisex categorie.