Gezichtsmaskers

13
Bekijk op deze pagina onze collectie gezichtsmaskers van het merk Davida, dat bekend staat om de unieke en hoge kwaliteitsproducten die zij prduceren.
Lees meer
Sorteer op:

Bekijk op deze pagina onze collectie gezichtsmaskers van het merk Davida, dat bekend staat om de unieke en hoge kwaliteitsproducten die zij prduceren. De gezichtsmaskers zijn gemaakt van runderleer en net als de andere producten van Davida van zeer hoge kwaliteit. De maskers hebben een universele elastische band met bevestigingsclips en zijn dus door iedereen te gebruiken.

Gezichtsmaskers voor de motorrijder worden gebruikt voor verschillende onderwerpen zoals het tegengaan van regen of het voorkomen van het van inslikken van kleine vliegjes tijdens het motorrijden.

Onze gezichtsmaskers komen in drie kleuren, zwart, bruin en wit. Ze zijn perfect te combineren met onze retro en vintage helmen die ook verkrijgbaar zijn in diezelfde kleuren. Ga je dus voor die stoere look van vroeger dan moet je zeker een kijkje nemen bij ons gezichtsmaskers voor de motor! 

De gezichtsmaskers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en vallen dus in de unisex categorie.