• Pothelm


Welkom bij dé specialist in retro pothelmen en motorbrillen van de Benelux. Wilt u een pothelm kopen voor jouw klassieker, chopper of cafe racer of alleen een klassieke motorbril of pilotenbril? Dan zul je deze in onze helmen shop vinden. Pothelm.nl heeft uiteraard een uitgebreid aanbod aan glans en leren pothelmen, maar ook jethelmen, duitse helmen, motorbrillen en pilotenbrillen. Onze helmen en brillen hebben zijn nieuw maar met een look die getypeerd wordt als vintage, retro, klassiek of ouderwets.
Wij proberen ons assortiment zo uniek mogelijk te houden waardoor je bij ons pothelmen vind die je nergens anders in de Benelux vind. Naast een uniek assortiment streven wij naar de beste service. Onze helmen zijn allemaal op voorraad in ons eigen magazijn en de volgende werkdag geleverd. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en na retourzending heb je je geld binnen 2 werkdagen terug.

Heb je vragen over de maat of een model? Binnen 12 uur heb je persoonlijk antwoord op een email. Wij zijn daarnaast telefonisch 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur. Veel plezier met uitzoeken van de mooiste pothelm of motorbril!